

SEASON 2023/2024

YAS HEAT BAMBINO CHAMPIONSHIP 2023-2024
ROUND 1 - GRAND FINALS CIRCUIT WITH CHICANE - PROVISIONAL TIMETABLE

## FRIDAY 27" OCTOBER 2023 Start Time Finish Time Duration **GATE OPEN** 12:00 Start Time Finish Time Duration **BAMBINO** REGISTRATION 15:00 15:40 40 mins **BAMBINO SCRUTINEERING** 15:10 15:50 40 mins **BAMBINO** BRIEFING 15:55 16:10 15 mins **BAMBINO WARM-UP** 16:30 16:40 10 mins **BAMBINO TIME TRIAL 1** 17:15 17:27 12 mins Only CLEAR VISORS are permitted to be used from 18:00hrs. **BAMBINO TIME TRIAL 2** 18:08 18:20 12 mins **BAMBINO TIME TRIAL 3** 19:00 19:12 12 mins **BAMBINO AWARDS PRESENTATION** 19:45 19:55 10 mins

